Τρόποι πληρωμής:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με τους παρακάτω τρόπους:

Πιστωτική κάρτα | Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό | Αντικαταβολή | Πληρωμή στο κατάστημα

1. Πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της Πειραιώς με πρωτόκολλο ασφαλείας κρυπτογράφησης SSL στα 128 bit. Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και ΔΕΝ αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και εφόσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής σας από την τράπεζα, δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε με e-mail (info@centergas.gr) αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:


AlphaBank: GR5201402920292002002012109

Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το λογιστήριο της εταιρίας μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης στο τηλ. 210-2815493. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στην διεύθυνση info@centergas.gr.

3. Αντικαταβολή:

Πληρωμή στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παραλαβής της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με 3.00€ με ΦΠΑ. Για όλα τα ογκώδη προϊόντα για τα οποία η αποστολή θα γίνεται με συμβατική μεταφορική (πρακτορείο), δεν ισχύει η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις:

  1. Aπό 3/1/2012, αποδείξεις Λιανικής αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους:

α. Κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό ή
β. Χρέωση σε πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

  1. Aπό 1/1/2014 (άρθρο 23 του N.4172 / 2013), τιμολόγια πώλησης άνω των 500€ προς επαγγελματίες-επιχειρήσεις θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους:

α. Κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό ή
β. Χρέωση σε πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

4. Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας, από την έδρα μας:

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα μας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής.

GenterGas
Λ. Ηρακλείου 379,
Νέο Ηράκλειο
Τ.Κ. : 141 22, Τηλ.: 210-2815493

Προκειμένου να παραλάβετε από την έδρα μας, θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί η παραγγελίας σας και να έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή.